“Nikada se nisam stidila jer kupujem na buvljaku.” Suprugu multimilionera Saše Popovića slikali na buvljaku! (FOTO)

U našoj sadašnjoj eri, evidentno je da pojedinci posvećuju značajnu količinu vremena isključivo svojoj fizičkoj prezentaciji. Značajna finansijska sredstva se izdvajaju za lični stil i izgled, koji se često naziva spoljnom fasadom. Ovo navodi na razmišljanje o najvećem značaju takvih stvari.

Iako se pojedinci sa Balkana možda neće naći u poželjnoj poziciji, važno je priznati značajnu količinu novca koja se izdvaja za odjeću. To je zbog činjenice da su svi, u određenoj mjeri, pod utjecajem modnih trendova i brendova. Međutim, vrijedno je napomenuti da ovaj nivo zabrinutosti nije toliko zastupljen u drugim dijelovima svijeta.

Možda ovo možda nije opštepriznata činjenica, ali postoji znatna grupa poznatih pojedinaca koji se odlučuju ne trošiti na skupu odjeću, umjesto toga biraju da kupuju u redovnim buticima ili čak u rabljenim trgovinama.

Suzana Popović, supruga Saše Popovića, je odličan primer za to. Uprkos velikom bogatstvu, posebno nakon prodaje Granda, oni nisu pojedinci koji oklevaju da kupuju odeću na lokalnom tržištu, jer ona za njih nema značajnu vrednost. Suzana čvrsto vjeruje u oblačenje na način koji joj donosi udobnost i koji je u skladu s njenim ličnim preferencijama.

Suzana je tokom intervjua istakla da brojni stilisti često komentarišu njen izgled. Međutim, ona ostaje nezainteresovana za njihove komentare i daje prednost vlastitoj udobnosti i ličnim preferencijama nad vanjskim mišljenjima. Marka odjeće za nju je od malog značaja.