VAŠE ime kazuje da li ćete bit bogati i moćni…

Postoje osobe, a njih je većina, koje se cijelog života naporno bore i rade

a slabo zarađuju i uvijek su na istom položaju kada se radi o novcu.

Pitate li se radi čega je to , odgovor se krije u numerološkoj matrici imena

svake osobe.

U stvari u broju koji se dobija a zove se broj novca, posla i bogatstva.

Kako izračunati broj novca

Da biste saznali svoj broj, prvo zapišite svoje ime i prezime. Zatim, koristeći tabelu u nastavku, pronađite odgovarajući broj za svako slovo.

Tabela brojeva:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
a b c č ć d đ e
f g h i j k l lj m
n nj o p r s š t u
v z ž

Nakon što ste pronašli brojeve, saberite ih odvojeno za ime i prezime. Zatim saberite ta dva rezultata dok ne dobijete jednocifreni broj.

Primer:

Marija
9 + 1 + 5 + 4 + 5 + 1 = 25
2 + 5 = 7

Značenje brojeva

Broj 1: Vođa i radnik

Osobe sa brojem jedan teže da budu prvi. Njihova predanost poslu i želja za savršenstvom donose im poštovanje. Međutim, iako dobro zarađuju, često ne postaju milioneri jer im je rad važniji od sticanja bogatstva.

Broj 2: Partnerstvo i saradnja

“Dvojke” su često okružene partnerima koji im pomažu u ostvarivanju finansijskih ciljeva. Njihov potencijal se najbolje manifestuje u timskom radu, a bogatstvo najčešće stiču nasleđivanjem ili osnivanjem vlastitih firmi.

Broj 3: Kreativnost i izazovi

Osobe sa brojem tri vole novac, ali im je često teško doći do njega. Ako uspeju da povežu svoj posao sa zabavom, mogu postići finansijski uspeh. Njihova kreativnost i duhovitost mogu im otvoriti vrata, ali sreća i talent su ključni za stabilnost.

Broj 4: Radna etika i trud

Za “četvorke” put do uspeha nije lak. Oni moraju ulagati velike napore i često se odriču zabave zarad boljih finansijskih mogućnosti. Njihova posvećenost radu može doneti uspeh, ali ne garantuje uvek sigurnost.

Broj 5: Prilagodljivost i avantura

Osobe sa brojem pet su avanturisti čija zarada često dolazi s putovanjima ili radom u inostranstvu. Njihova intuicija i sposobnost prilagođavanja čine ih uspešnima. Gde drugi troše, “petice” obično dobijaju.

Razumevanje vlastitog broja novca može pomoći u prepoznavanju obrazaca u finansijskom životu. Iako numerologija ne može u potpunosti odrediti vašu sudbinu, može pružiti uvid u to kako različite karakteristike utiču na vašu sposobnost sticanja bogatstva. Kroz ovu analizu, možda ćete otkriti nove puteve za unapređenje svoje finansijske situacije.