Šeik iz Čačka za kojeg mnogi govore da ima lice kao od porcelana – Supruzi je zabranio da rađa jer je previše zgodna?!

Adam Adaktar je stekao svjetsku slavu svojim reality showom “Adaktarovi”, koji je otkrivao intimne detalje iz života “boga obrva” i njegove obitelji. Koncept ovog programa imao je mnogo sličnosti s popularnim serijalom koji je proslavio sestre Kardashian.

Adaktar i njegova obitelj privukli su golemu pozornost javnosti, stavljajući Adaktara u središte svjetske medijske pažnje tijekom mjeseci. Žive luksuznim životom, u vlasništvu imaju nekoliko luksuznih automobila, uključujući “Mercedes-Benz G-500” čija se vrijednost penje na impresivnih 200.000 eura.

Osim svoje izvanredne osobnosti i prepoznatljivog životnog stila, Adam privlači znatan broj obožavatelja i zbog svog jedinstvenog izgleda. Njegova pojava nije prošla neprimijećeno, te ga neki čak nazivaju “srpskim šeikom” zbog naglaska koji stavlja na svoj izgled.

Jedna starija fotografija s njegove mature pokazuje njegovu promjenu od tada. Dok se vidljivo drastično promijenio, smanjivši tjelesnu težinu i izgubivši svoju plavu kosu, jedna stvar koja se zadržala je njegova privlačnost prema zlatnoj boji.