Njegova vjerenica koja je 40 godina mlađa ga umara? Glumac se skrasio pored djevojčice (17) nakon 2 propala braka!

Poznati švedski glumac Dolph Lundgren,90-tih , i ranih 2000-tih godina , smatran je ikonom i obožavan od strane žena i djevojaka diljem svijeta. Njegovi nastupi u popularnim filmovima kao što su “Rocky”, “Red Scorpion” i “The Punisher” značajno su pridonijeli njegovom velikom broju sljedbenika. Međutim, Lundgren je u posljednje vrijeme bio relativno neaktivan, vjerojatno zbog pandemije COVID-19.

Sa sedamdeset godina bio je posebno oprezan zbog pandemije koja mu je poremetila planove da oženi svoju trideset i devet godina mlađu zaručnicu. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile slike Lundgrena i njegove partnerice Eme Krokdal, koja je instruktorica fitnessa.

Neki su korisnici komentirali kako glumac izgleda umorno i starije od svoje znatno mlađe partnerice. Dolph Lundgren je dokazao da su godine samo broj, jer održava impresivnu tjelesnu građu nepokolebljivom predanošću borilačkim vještinama i treninzima. Vrijedi spomenuti da su Dolph i Emma, ​​unatoč susretu u teretani godinu dana prije, svoju romantičnu vezu skrivali sve do zajedničkog nastupa na festivalu u Dominikanskoj Republici 2020. godine.