Sahranio je oca u prisustvu svoje porodice – Svi su se sledili čim su vidjeli OVAJ prizor sutradan!

Obitelj u Bangalapuduru u indijskoj državi Tamil Nadu bila je šokirana nakon što je jedan njihov član, za kojeg se smatralo da je mrtav, pokopan i prisustvovao je sprovodu da bi sljedeći dan “uskrsnuo”. 55-godišnji muškarac pokopan je u nedjelju navečer, ali se kući vratio u ponedjeljak navečer, izvijestila je DNA India.

Također, prema policiji, radnik je identificiran kao Murthy, a sve je počelo kada je prije nekoliko dana otišao u Tiruppur brati šećernu trsku. U nedjelju ujutro, Murthyjev sin Karti primio je poziv od rodbine i rekao da je njegov otac pronađen mrtav na autobusnoj stanici u Satyamangalamu.

Murthyjeva obitelj potom je obavila posljednje obrede i pokopala tijelo te noći, ali u ponedjeljak navečer Murthy je ostao šokiran kada je ušao u kuću, ostavljajući sve članove obitelji bez riječi. “Nismo mogli vjerovati svojim očima kada je ušao u kuću. Pokojnik je izgledao baš kao moj otac.

Bila sam šokirana kada sam čula vijest o njegovoj smrti. Jednako sam bila šokirana kada je došao kući”, ispričala je Cardi. Zatim je obavijestio policiju Satyamangalam o očevu povratku u ponedjeljak navečer. Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila identitet preminulog jer je jasno da su pokopali “pogrešnu osobu” koja je jako sličila Muritiju. Što misliš o ovome?