Bio je siguran da ga supruga vara zato što kćerka ne liči na njega – Kada je uradila DNK test nakon 38 godina ostala je šokirana otkrićem!

Tijekom svog djetinjstva, Aljona Romanova iz Sibira više puta je čula jeziv komentar koji će ostati u sjećanju desetljećima: da njezin otac nije onakav kakav je mislila da jest i da ga je njezina majka prevarila. Trebalo je dugih 38 godina da se misterij konačno riješi, a istina koja je isplivala ostavila je sve seljane bez riječi.

Ispostavilo se da su Aljonu Romanovu i Gulsin Kudryakovu odgojili krivi roditelji. Obitelji u kojima su odrasli doživjele su nezamislive stvarnosti.

Aljonini biološki roditelji bili su šokirani kada su saznali da im je dijete oduzeto zbog pogreške sovjetskih bolničkih liječnika prilikom objave novorođenčadi 1982. Nemar i neodgovornost ovih stručnjaka doveli su do dramatičnog preokreta u sudbinama ovih ljudi.

Aljona je za The Sun ispričala beskrajno ismijavanje s kojim se njezina posvojiteljica suočavala, čak i od vlastitog supruga koji ju je optuživao za nevjeru.

Iako nosi mnoge osobine koje se obično povezuju s azijskim naslijeđem, koje prevladava među stanovnicima planinske sibirske republike Tuve, važno je napomenuti da su joj roditelji Slovenci.

Pritisak koji je Vasilijina majka morala trpjeti od strane okoline, uključujući i vlastitog supruga koji ju je neprestano optuživao za nevjeru, postao je prevelik.

Kako bi stala na kraj svim nedoumicama i podsmijehima, odlučila se podvrgnuti DNK analizi, a posegnula je i za emisijom specijaliziranom za utvrđivanje roditeljstva. Kad su rezultati testa otkriveni Aljoni, osjetila je ogromno olakšanje i briznula je u plač.