Bivša Draganina saradnica razvezala jezik – Dragana se OVAKO ponaša prema ljudima, imaju čak i fotografije kao dokaz!

Nesumnjivo, Dragana se smatra jednom od najomiljenijih pjevačica na našim prostorima, ne samo među svojim vršnjacima i suradnicima s kojima je uspješno surađivala kroz svoju bogatu i zapaženu karijeru, već i među mnogim pojedincima koji su uvijek slobodno izražavali svoje duboko divljenje prema njoj, iskrenu naklonost prema njoj i neizmjernu zahvalnost za njen izuzetan doprinos.

Poznata je po svojoj nevjerojatnoj empatiji i besprijekornoj spremnosti da priskoči u pomoć u trenucima potrebe, stekavši ugled žene neizmjerne dobrote.

Cijenjeni pojedinci iz javnog života konstantno su je preplavljivali pohvalama i divljenjem, koristeći izvanredno vješt jezik kako bi opisali njen nevjerojatan karakter i duboko ukazano poštovanje. Ona se također ističe kao rijedak primjer pjevačice koja nikada nije bila obuhvaćena nikakvim skandalima.

Velika baza obožavatelja Dragane Mirković iskazuje jedinstveno i duboko divljenje prema njoj. To je ponajprije zato što je široko poznata kao skromna i prizemljena osoba, unatoč svojoj velikoj popularnosti i uspjehu.

Pravu prirodu Dragane Mirković, koja nije vidljiva u javnosti, je otkrila bivša kolegica koja je imala privilegiju ne samo da upozna ovu istaknutu zvijezdu, već i da provodi vrijeme s njom izvan svjetala reflektora i glamura.