Blogeri svjetski nabasali u Beograd na 24 sata, i pravo su “odlijepili” – “Šta je ovo, kakva je ovo zemlja?” su bili neki od komentara!

Ne tako davno, oni su boravili u Beogradu, gde su proveli samo 24 sata, ali sudeći po njihovim utiscima, to im je bilo i više nego dovoljno da ih glavni grad Srbije propisno oduševi svojom lepotom, kao i turističkom ponudom.

Džef i Ana su travel blogeri koji putuju svetom, i poznati su po specifičnom načinu obilaženja i upoznavanju gradova, pošto u svakom od njih provedu najviše 48 sati.

apažanja, utiske, preporuke pa i kritike uredno objavljuju u formi video snimka na svom blogu pod imenom „What Doesn’t Suck?“

Ono što je na njih ostavilo poseban utisak pored toga da je grad čist i bezbedan, bili su Skadarlija, Kalemegdan u sklopu sa Rimskim bunarom i postavkom Vojnog muzeja na otvorenom, muzej Nikole Telse, Botanička bašta, kao i bogata ponuda restorana i splavova sa pristupačnim cenama na obalama Save i Dunava.

Splavovi su izgleda na njih ostavili najveći pečat, pa su u opisu naveli kako je odlazak na splav gde se pušta srpski folk nešto što svako mora da iskusi, pod uslovom da je spreman za to.

Ipak, ono što ih je zaista oduševilo kod Srbije jeste činjenica da je na prostorima naše zemlje rođeno čak 18 rimskih imperatora, od kojih je svakako bio najpoznatiji Konstantin Veliki.

Za kraj oni su poručili da se definitivno vraćaju u Beograd, navodeći da je 24 sata bilo malo, ali da ih je turistička ponuda grada oduševila.