Bogati arap joj je dao 15 hiljada eura čim ju je upoznao – Tražio je samo jednu stvar od nje, pogledajte šta mu je morala obećati!

Emili Ferer, dvadesetogodišnja Brazilka koja ima profil i na platformi OnlyFans, bogatija je za 15 hiljada evra otkako je jedan njen obožavatelj iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s njom sklopio nesvakidašnji dogovor.

Ona je pomenutom muškarcu zapala za oko takva kakva jeste, zasad potpuno prirodna, te je od nje zatražio da se ne podvrgava estetskoj hirurgiji. Depozit je uplatio 21. septembra, a informaciju je novinarima Globa potvrdio njen savetnik.

Emili je donedavno razmišljala o ugradnji silikona u grudi, ali je nakon intervencije neimenovanog obožavatelja od te ideje odustala. Doduše, to ne znači da se s vremenom neće predomisliti, ali će u slučaju bilo kakvih korekcija tom obožavatelju morati da vrati novac.

Istina, u članku Globa nigde nije navedeno ima li taj njihov dogovor neko vremensko ograničenje, ali Emili je zasad zapravo jako srećna što joj se javio.