Brena skratila kosu, i ofarbala se u crno? Nećete vjerovati da je zapravo ona na fotografiji!

Brena, poznata po svojim raskošnim dugim plavim pramenovima, svoju prepoznatljivu frizuru zadržala je tijekom cijele karijere, rijetko se odlučujući za drastične promjene.

Tijekom kratkog razdoblja 1990-ih, eksperimentirala je sa živopisnom tirkiznom bojom kose, dodajući dašak nekonvencionalnog štiha svom stilu.

Nadalje, nedavno je prihvatila trend šišanja u paž, frizuru koja je u posljednje vrijeme stekla ogromnu popularnost. Zanosna Brena na početku nove godine prigrlila je svjež izgled isfuravši potpuno novu frizuru.

Ipak, vrijedi napomenuti da se rijetko tko sjeća razdoblja kada je poznata Lepa Brena nosila iznimno nekonvencionalnu frizuru.

Stoga su tijekom kasnih 1990-ih gledatelji bili zapanjeni gledajući Brenu kako se šepuri s otmjenom paž frizurom, upotpunjenom kosom koja je bila jedinstveno obojena u upečatljivu kombinaciju pola plave i pola crne.

U prošlosti je bila sklona isprobavati različite stilove, no sada je očito da je folk diva prepoznala da njezina prava privlačnost leži u njezinim dugim, sjajnim plavim pramenovima.