Dan kada smo se vjenčali nju su odveli u ludnicu – Danas ne liči na sebe!

Selena Gomez i Justin Bieber su bili samo mladići koji su počeli upuštati se u romantičnu vezu, a cijeli svijet ih je trenutačno proglasio svojim omiljenim zaljubljenim parom.Njihova ljubavna priča trajala je punih osam godina, počevši od 2010. pa sve do 2018. godine.Tijekom tih osam godina, njih dvoje su bili predmet najintenzivnijih medijskih špekulacija i glasina.

Paparazzi su ih gotovo opsjedali, nastojeći uhvatiti svaku ekskluzivnu trenutku. Selena i Justin su, kao i mnogi drugi parovi u svijetu showbiznisa, spojeni s nagovorom menadžera, koji su prepoznali potencijalnu financijsku korist u njihovoj blizini.”Sjećam se kada smo se prvi put upoznali, Justin je bio tako sladak. Osjećala sam se kao starija sestra prema njemu. Brzo smo postali bliski prijatelji”, izjavila je Selena u to vrijeme.

Ta prijateljska veza je ubrzo prerasla u romantičnu, a par je službeno potvrdio svoju vezu u 2011. godini, poljubivši se javno na proslavi Nove godine. Uskoro su počeli živjeti zajedno. “Bili smo duboko zaljubljeni”, prisjetio se Justin. “Ništa drugo nije imalo značaja. Bili smo jedno drugome sve… naučio sam puno.

Preselio sam se k Selena kad sam imao 18 godina, i to je bilo kao svojevrsni brak. Živjeti s djevojkom u tim godinama bilo je izazovno. Svaki put kad bismo se posvađali, osjećao sam se kao da gubim razum, a ona je bila pod stresom, no bili smo tako vezani jedno za drugo. Ljubav je izbor. Ljubav nije samo osjećaj. Filmovi su nas uvjerili da je to bajka.”