Dugo vremena je bila jedna od najljepših žena, a danas… Nećete vjerovati kako danas izgleda Dženana Bregović!

Bivša Jugoslavija imala je jaku glazbenu scenu i veliki broj kvalitetnih pjevača i bendova ali je najveću popularnost uživalo Bijelo gugme čiji je frontmen bio Goran Bregović koji je danas svjetski poznati glazbenik.

Goran je rođen u Sarajevu gdje je i živio sve do početka devedesetih kada se odselio u Pariz gdje sa porodicom živi i danas.

On je sa svojom suprugom Dženanom Sudžukom u braku već preko 4 decenije i par ima tri kćerke koje su već odrasle žene i koje su svaka izabrale drugačiji put u životu.

I dok Goran sa svojim sastavom nosi naziv Orkestar za sahranu i svadbe nastupa u najprestižnijim dvoranama na planeti Dženana se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti i malo tko zna kako ona danas gleda.

U svojoj mladosti bila je jedna od najljepših sarajki i uspješno se bavila modelingom a sada uživa u društvu svojih kćerki što možemo zaključiti iz njihovih objava na društvenim mrežama.

Tako je Una objavila fotografije iz zajedničke šetnje majkom ulicom Berlina, a obišle ​​su i muzej u kojem je bila postavka o tome kako se nekada živjelo.