Htio je da iznenadi suprugu, pa ju je zatekao golu sa rođenim ocem?! Skandal poznate glumice se širi po internetu brzinom požara!

Glavni fokus ovog članka usredotočen je na zvijezdu turske televizijske serije koja ima ogromnu publiku.

Gokče, glumica o kojoj je riječ, nedavno se po drugi put vjenčala sa muzičarem Emirom Ersoyem na srdačnoj ceremoniji ranije ove godine.

Međutim, ovaj događaj je iznio na vidjelo detalje njenog prethodnog braka sa 45-godišnjim glumcem Alijem Sunalom.

Gokče i Ali su se verili 2011. godine, ali je njihova ljubavna priča bila kratkog veka i ubrzo su se rastali. Glumica je izjavila da je do njihovog rastanka došlo zbog toga što su im se putevi razišli uprkos njihovoj snažnoj naklonosti jedno prema drugom.

Kao razlog njihovog razvoda navode se “razlike”. Iako su kružile glasine o njihovom raskidu, izvori bliski Gokčeu, koji sada ima 41 godinu, izneli su u javnost iznenađujuće informacije.

Prema izvještajima, postoje tvrdnje da je Ali uhvatio Gokčea i njegovog oca Kemala Sunala u kompromitirajućoj poziciji prije Kemalove smrti.

Izvori dalje navode da je njihova romantična veza započela samo nekoliko dana nakon što je Kemal postao Gokäin tast, što je dovelo do raspada njenog braka s Alijem.