Ispovijest konobarice koja je dobila 3.000 eura bakšiša – Sreća joj nije dugo trajala!

Marijana Lamber, mlada konobarica s korijenima iz pitoresknog Pennsylvanije, započela je običan radni dan u kafiću “Alfredo pica” bez ikakvih naznaka da će joj taj dan ostati urezan u pamćenju kao jedan od najizvanrednijih u njezinom životu.

Njezina rutina se odvijala bez ikakvih uzbuđenja dok nije primila narudžbu od vlasnice restorana, koja je zatražila obrok uključujući hamburger, hrskave krumpiriće i osvježavajuće piće.

Račun za naručenu hranu iznosio je pristojnih 13,50 eura, što je velikodušna mušterija plaćala gotovinom, a zatim je ostavila dodatnih 3000 eura napojnice, čime je Marijani doslovno izmamila suze sreće. Poruka koju je ostavila na računu glasila je “Napojnice za Isusa.”

Marijana je bila potpuno iznenađena takvom velikodušnošću i spontano je proslavila na način koji nikada prije nije doživjela. Njezina šefica, Zekeri Jacobson, također je bila dirnuta ovom izvanrednom gestom ljubaznosti, a priča se munjevito proširila po čitavom kvartu.

Dok su mnogi pokušavali povezati ovu izvanrednu gestu s renomiranim restoranom “Pizza by Alfredo,” koji je postao poznat zahvaljujući popularnom sitcomu “Ured,” razlog ove neočekivane napojnice ostao je misterija.