Iza rešetaka ga je strpalo rođeno dijete – Za presudu Marjanovića iskaz male Jane je bio ključan, pročitajte šta se desilo na nasipu tog kobnog dana!

Jednu od ključnih uloga u sudskom postupku protiv Zorana Marjanovića, a koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge Jelene je imala njegova kćerka Jana.

Djevojčica je tog kobnog dana kada je Jelena ubijena bila na nasipu zajedno sa Zoranom, a prema svim prikupljenim dokazima bila je i posljednja koja je Jelenu vidjela živu.

Dvije godine kasnije Jana je bila i saslušana u Višem javnom tužilaštvu, a tu se djevojčica bila prisjetila dana kada joj je majka nastradala

Kćerka Jelene i Zorana prvo je odgovarala na osnovna pitanja, kako se preziva, datum rođenja, ko živi sa njom, ko je najviše čuva, nakon toga ju je tužilac bio pitao gdje joj je tata, na šta je ona odgovorila kako je on u pritvoru, te je još bila dodala da ga je neko pogrešno okrivio da je on ubio mamu, te da su to neki ljudi i novinari koji stalno lažu i lažno ga okrivljuju. Na pitanje tužioca ko joj je to rekao, mala Jana je rekla kako je to sama shvatila.