Ksenija se odlučila udati za 36 godina starijeg muškarca iz Egipta – Rodila mu je kćerku, ali nije ni slutila šta će se desiti poslije!

Kristinin život danas izgleda kao bajka nakon udaje za egipatskog milionera, ali nije očekivala negativne komentare koji će izaći s tim.

Ksenia Deli, moldavski model, stekla je priznanje nakon što se pojavila u muzičkom spotu Justina Biebera “What Do You Mean”.

Međutim, brak sa 68-godišnjim milijarderom Osamom Fati Rabagh Al Sharifom, koji je 36 godina stariji od nje, donio joj je još veću pažnju medija i javnosti. Nažalost, par često dobija negativne kritike zbog značajnog jaza u godinama, koji se samo pogoršava njegovim bogatstvom.

Uprkos tome, Ksenija, koja ima 32 godine, i Osamu su zajedno zasnovali porodicu, a ona često deli fotografije njih dvoje na svom Instagram nalogu, propraćene emotivnim natpisima.

Dok jedni vide par koji je duboko zaljubljen, drugi kritikuju njihovu vezu, tvrdeći da liči na njenog dedu i da ga ona jednostavno koristi za svoje bogatstvo. Kada se Ksenia udala za milionera, nije očekivala da će to izazvati reakciju javnosti, što će rezultirati salvom negativnih komentara.

Jednom prilikom, Ksenija je na svom Instagram profilu podelila da su njena ćerka i suprug ispunjenje njenih snova, što je izazvalo nalet negativnih odgovora, uključujući oštru opasku koja ju je optužila da daje prednost novcu i slavi ispred ljubavi.

Uprkos kritikama, Ksenia se prepušta luksuzu, često putuje na raskošna odredišta sa svojim suprugom i posjeduje ekstravagantnu odjeću i modne dodatke.