Ljubomorna žena zapalila prelijepu Danu iz Srbije – Morala se podvrgnuti preko 200 operacija, danas svi zanijeme kada je vide!

Naime prije točno 10 godina dogodio se ovaj starvični slučaj o kojem su pisali svi svjetski mediji, a glavna ličnost je tu bila Dana Vulin žena srpskog porijekla kojoj je jedna ljubomorna supruga sasula alkohol u lice i po tijelu i životu je zapalila.

Naime ona danas živi u Austariji i ona je bila žrtva ljubavi i ludosti Natali Dimitrovske koja je nju zapalila živu jer je previše bila lijepa i jer je tijekom jedne zabave njen suprug razgovarao s Danom.

Malo nakon te zabave Dana je otišla svojoj kući i nije mogla ni sumnjati šta će joj se dogoditi za par minuta.Ubrzo su Natali došla sa svojim prijateljem Danijelom i zahtijevala je od Dane da joj kaže gdje je njen suprug iako ona nije s njim imala nikakve veze i nije znala o čemu se radi ni gdje se on nalazi.

Natali je bila veoma izbezumljena njenim riječima i posula je alkohol po njenom licu stomaku, a zatim je zapalila govoreći da želi uništiti njenu ljepotu.

Nakon toga je Dana izjavila da se sve to dogodilo u sekundi i da je vatra zahvatila cijeli gornji dio tijela i njena kosa je odmah izgorjela a nakon što je pokušala ukloniti tu hemikaliju sa lica i ruke su joj počele gorjeti.