Milica je otišla u Dubai kako bi zaradila, a na kraju je zavela milionera – Sada sa njim ima četvoro djece!

Milica Polskaja, Srpkinja, plijenila je pažnju javnosti svojim raskošnim načinom života. Nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u bajku kada se prije mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca. Milica koja trenutačno živi u Amatiju redovito na društvenim mrežama dijeli utiske iz svog bogatog načina života.

Ponašanje mišice, koja je muža skrivala kao zmija noge, potaknula je znatiželju i nagađanja. Neki sugeriraju da je njezin suprug znatno stariji od nje, što bi moglo objasniti zašto ga ona ne pokazuje. No, ove glasine su pobijene kada su se njegove fotografije pojavile na društvenim mrežama.

Unatoč studiju prava na državnom sveučilištu, bila je odlučna postići financijski uspjeh pod vlastitim uvjetima. Njezin život dramatično se preokreta kada otputuje u Dubai i doživi sudbonosan susret.

Rođena u Boru, Milica se preselila u Niš da nastavi studije. Tamo je pobijedila na izboru za Miss 2010. godine. Ubrzo nakon pobjede, Milica je napustila Pravni fakultet i preselila se u Dubai, gdje je započela svoju karijeru kao model.

Kasnije je prešla na menadžersku poziciju u klubu Kavali, što će u konačnici postati prekretnica u njezinu životu. Upravo u ovom klubu upoznala je ljubav svog života. Njihov prvi susret bio je nekonvencionalan – poslao je svoju krupnu i krupnu prijateljicu da se s njom fotografira.

U početku neodlučna, Milica ga je na kraju srela druge večeri u istom klubu. Dočekao ju je s osmijehom i dvije čaše šampanjca. Moje vrijeme s njima bilo je kratko, jer sam smatrala da je prilično zgodan.