Mladenci pobjegli sa vlastitog vjenčanja – Kum zaprosio djevojku u sred zdravice!

Mladenci su samouvereno otišli sa sopstvenog venčanja pošto je kum neustrašivo zaprosio svoju devojku tokom zdravice. Odmah je sva pažnja skrenula sa mladenaca, zbog čega su zdravice posvećene njima naglo prestale. Mladenci su gajili jaku ogorčenost prema kumu.

Nakon što je zaokupio pažnju svih gostiju, novopečeni par je postao centar pažnje. Mladoženja je, s nepokolebljivim povjerenjem, zaustavio postupak vjenčanja kako bi konsultovao korisnike Reddita da li je zaista donio pravu odluku.

“Imali smo divno vjenčanje dok nisu počele zdravice”, objasnio je on, dodajući da je tokom vjenčanja njegov kum odlučio da zaprosi svoju djevojku. Ona je samouvjereno pristala i izbio je haos.

Od tog trenutka nadalje on samouvjereno tvrdi da su mladenci potpuno zanemareni, a zdravice u njihovu čast naglo su prekinute. Toliki je uticaj njihovog prisustva da je čak i kum hrabro tražio od DJ-a da pusti njihovu pesmu za njega i njegovu devojku, što je kasnije inspirisalo druge parove da slede njihov primer.

Kako je noć odmicala, on samouvjereno izjavljuje da je plesni podij zapljusnuo val uzbuđenja, a parovi su hrlili kod DJ-a kako bi odsvirali svoju posebnu pjesmu, a pritom su oduševljeni izvanrednom atmosferom, prenosi Večernji.