Nagovorio je djevojku koja je bila vegeterijanka 5 godina da proba meso – Reakcija koja je nasmijala milion ljudi, neki kažu da se ovo nije ni desilo!

Korisnik TikToka koji se na ovoj mreži potpisuje kao “mfbadgley” objavio je u snimak koji je brzo postao viralan na toj platformi, a koji je naveo na zaključak da se jedna mlada dama “preobratila” nakon što je ponovo probala meso.

Mlada Amerikanka meso, tako barem tvrdi autor snimka, nije takla čak pet godina, te je odlučila da neće stati na samo jednom i probnom zalogaju u restoranu.

Da li je video možda nastao kao reklama za ugostiteljski objekat u Čikagu, možemo da nagađamo, ali mnogi su u komentarima napisali da su doživeli identično iskustvo.

“Bio sam vegetarijanac devet godina i moj prvi zalogaj bila su vrhunska rebarca. Iskustvo je bilo neverovatno”, napisao je ispod videa jedan korisnik TikToka, na šta se neki mladić nadovezao rečima da je zaplakao kada je nakon šest godina ponovo zagrizao hamburger.

Ovaj snimak intrigira s obzirom na to da je za samo dva dana prikupio milion pregleda i više od 53 hiljade lajkova, a više od tri hiljade njih ga je komentarisalo.

@mfbad8

#meat #vegan #ruthscrissteakhouse

♬ original sound – mfbadgley