Najbogatiji pjevač sa naše estrade: Puno bogatiji od Cece i Jelene! Ima preko 30 stanova i kuća u vrijednosti nekoliko miliona eura! (FOTO)

Svjesni smo toga da pjevačice i pjevači sa naše domaće estrade ili barem oni koji se nalaze u top deset najboljih na Balkanu zarađuu dosta novca, što od svojih pjesama tako i od nastupa širom cijelog svijeta i koncerata. Mi sada pričamo o nekim pjevačima koji zaista imaju i koliko tačno imaju.

Sudeći po ovom svemu neki pjevači ulože dosta novca u svoje nekretnine, neki svoj novac ipak čuvaju u inostranstvu jer se plaše poreza iz naše države. Ceca i Staša Kovačević su odlučili da ulože svoj novac i otvorile privatne studije za svoje vlastite potrebe ali i potrebe svojih kolega. Mnogi su govorili da je Ceca ta najbogatija pjevačica ali ima jedan koji je debele ispred nje:

Naime on je osnovao grupu pod imenom Bijelo dugme a sada svi vi znate da se ovdje radi o Goranu Bregoviću- Kako smo mogli da saznao on ima preko 30 nekretnina u svom vlasništvu, stanova i vila a svaka od vile ima preko milion eura vrijednosti sigurno.

Spada u red onih pjevača koji se ne ističe i koji iako ima mnogo novca jednostavno ne diči se samo sa tim,