Narodi koji će nestati sa lica zemlje?! Sestra Elena nam je poslala upozorenje koje ne smijemo zanemariti!

Sestra Elena Aiello, blaženica je Katoličke crkve i časna sestra iz Kalabrije, koja je bila utemeljiteljicom svjetovnog reda Muke Gospodina Isusa Krista. Bila je mučenica, mističarka kao i nositeljica Kristovih rana.

Ukazivala joj se Blažena Djevica Marija kao i sam Gospodin Isus Krist. Njena su proročanstva ponovno postala aktualna nakon ruskog napada na Ukrajinum a sada i s novim žarištem na istoku.

Ovo su neka proročanstva: Rat dolazi s Istoka

Naš Gospodin govori joj 1959. godine:

“Bit će pravi i veliki dvoboj između mene i Sotone. Materijalizam napreduje brzo u svim narodima i nastavlja svoj hod obilježen krvlju i smrću. Ako se ljudi ne vrate Bogu, veliki rat doći će s istoka na zapad, rat terora i smrti, i konačno će vatra pročišćavajuća pasti s neba kao snježne pahulje na sve narode i veliki dio čovječanstva će biti uništen.

Rusija će marširati na sve narode Europe, posebno na Italiju, i podići će svoju zastavu na kupolu Svetog Petra. Ja ću očitovati svoju naklonost prema Italiji, koja će biti sačuvana vatrom; ali će nebo biti prekriveno gustom tamom i zemlju će potresti strašni potresi koji će otvoriti duboke ponore, a gradovi i pokrajine će biti uništeni; i svi će plakati da je smak svijeta!

Rim će također biti kažnjen po pravdi za svoje brojne i teške grijehe, jer je skandal dostigao vrhunac. Ali dobri koji pate i progonjeni za pravdu i pravedne duše ne moraju se bojati, jer će biti odvojeni od zlih i tvrdoglavih grešnika, i bit će spašeni!