Ni jedna žena ne smije da dozvoli sebi OVO – “On pljune, ona poliže!”

Khloe i Tristan željno su iščekivali dolazak svog drugog djeteta, kada se Khloe neočekivano suočila s vijestima da je Tristan također dobio dijete s drugom ženom. Tačnije, ovo otkriće se dogodilo šest mjeseci nakon Tristanovog skandala oko očinstva, a za to vrijeme njihova komunikacija bila je ograničena na pitanja koja se odnose isključivo na zajedničko roditeljstvo.

Tokom epizode renomirane televizijske serije, Keeping Up With The Kardashians, Khloe je intrigantno razmišljala o mogućnosti traženja alternativnih sredstava, razmišljajući o ideji da dobije genetski doprinos od Tristana. “Da li je važno kada je dijete začeto? Varao ju je od samog početka, i ona je to znala! On je ne poštuje – ona ne poštuje sebe.

Sa ove tačke gledišta, ona zaslužuje javno poniženje!”, komentarisali su ljudi na nalogu Tristan se izvinio Khloe, koju je varao nekoliko puta u prošlosti, uključujući i kada je bila trudna sa njihovom ćerkom 2018. Njegovi javni skandali s varanjem počeli su samo nekoliko dana prije rođenja njihovog zajedničkog djeteta.

Uprkos javnoj prevari, par se pomirio i ostao zajedno sve dok se nisu rastali u februaru 2019. nakon što je viđen kako ljubi tadašnju najbolju prijateljicu Kylie Jenner, Jordyn Woods.