Noge su mu se odsjekle čim je čuo OVAJ zvuk iz drveta – Stvar koja je izašla iz njega je bila doista jeziva!

Kao što i sami možete da zaključite po naslovu našeg današnjega članka, mi danas govorimo o zmijama koje kada se vide uživo , nije nimalo svejedno. U 99% situacija na ovim prostorima one su bezopasne, odnosno, nisu otrovne, ali opet…

Jedina situacija kada vas one žele napasti jeste onda kada ih vi prvi napadnete i kada se one osjete ugroženim. U tim situacijama je najveći procenat kada one napadaju i grizu jednu osobu.

Danas spašavanje životinja više nije narativ koji dijeli zajednica jer postoji komponenta društvenih medija. Ranije ste imali sposobnost spašavanja pasa ili mačaka, a neki su pojedinci znali za vas. Time biste dobili titulu heroja zajednice, ali bi postignuća bila brzo zaboravljena.

@kenhsanglap

Rescue the snake trapped in the trunk of a desiccated coconut tree and release the snake back to the forest to preserve rare animals

♬ Dead Silence – Alx beats

Današnja tehnologija omogućila je trajno bilježenje vašeg herojskog čina. Nije neočekivano da viralni video prikazuje potpuno neobičan oporavak vrste. Naime, iz jednog drveta su čuli čudan zvuk koji su dvojica muškaraca prepoznala kao neobičan pa su odlučili istražiti. Svi su počeli sjeći stablo, ali su tada primijetili nešto zastrašujuće.