Odavno sam u dijaspori, imam svoj stan i auto! Sada tražim muškarca, Balkanca i sve mu nudim ali on mora da ispuni ovaj USLOV! (foto)

Ova dama je sa svojim oglasom šokirala sve, pa je i na sebe privukla puno pažnje i ljudi sa Balkana su toliko se iznenadili sa svim ovim. Naime ona je davno stigla za Njemačku kako bi napredovala u svom poslu, tu se udala i dobila je papire a njen suprug je tada dobro zivio i imao je neke dobre veze da joj je sredio posao za stalno!

Nakon toga ona je kupila sebi stan, ima dvoje djece ali joj sada jako fali ljubav. Napisala je kako vidite u naslovu da je ostvarena da ima dosta novca, da ima stan i stalni posao ali nikog ne traži iz koristi nego joj treba neko iz ljubavi. Naime imala je samo jedan uslov a to je toliko naljutilo i očeve i majke jer ovo nije realno.

U svom oglasu je napisala da ima dva sina i da joj treba neko ko želi njenu djecu da prihvati kao da su zajednička je rsu oni ostala bez svog oca ali taj neko ne smije da ima svoju djecu i u njenom oglasu jasno i glasno pise da to ne smije biti neko sa djecom!