ON je htio likvidirati Acu i mene – Ana Čurić otkrila jezivu istinu!

Pored toga što je Zvezdan Slavnić nosio rijaliti zbog svega što je uradio, svih njegovuih postupaka, riječi i djela, i toga što je zavrtio priču pa bio glavna tema, ne možemo da ne kažemo da pored njega i njegove ljubavnice Anđele, tu je glavna tema bila i Ana Ćurčić koju je on javno prevario.

Oni su inače bili preko 13 godina zajedno, živjeli su u vanbračnoj zajednici, i kada je nju Zvezdan javno prevario poslije određenog vremena i Ana je postala dio rijalitija, odnosno ona je ušla u rijaliti kako bi se suočila sa njim.

Kada je ušla imala je takav stav kao da će da “zgazi” oboje sa svojim riječima i svim ostalim, ali to se nije desilo, ona je brzo poklekla i pokazala je u nekoliko navrata slabost prema Zvezdanu, a narod ju je u jednu ruku osudio jer je ona radila sve da njega opravda dok je na najstrašniji način ona napadala Anđelu.

Postoji jedan snimak na kojem su Zvezdan i Ana pričali bez bubica i o tome se dosta spekulisalo, a Ana je u najnovijoj emisiji Narod pita opet bila gost, pa je ona otkrila šta se tu zapravo desilo.