OVO NIJE MUZEJ ZLATA, TO JE VILA LJUBE ALIČIĆA! Folker Sebi Sagradio Luksuz Od Pola Miliona Evra, Čak Su I Jastuci Pravo Bogatstvo

Boraveći u luksuznoj vili koja se nalazi u Šapcu, renomirani umetnik Ljuba Aličić uložio je priličnu investiciju, jer se njegovo prebivalište procenjuje na preko 500.000 evra. U jednom iskrenom trenutku, Aličić nas je ljubazno pozvao u svoju rezidenciju, gdje živi sa svojom voljenom suprugom Željanom i njihovim sinovima. Tokom ove posjete s ponosom je podijelio činjenicu da je svoj dom pomno ukrasio vrhunskim namještajem uvezenim sa raznih stranih destinacija.

Dozvolite mi da vam pokažem svoju rezidenciju, moj dom. Prije mnogo godina krenuo sam na putovanje po Americi, skupljajući izvrstan porcelan i nabavljajući namještaj iz Egipta. Ovi predmeti imaju ogromnu vrijednost, kako je pjevačica ponosno podijelila tokom emisije “Premijera-vikend specijal”.

Prvim promatranjem, vidljivo je da cijela kuća odiše aurom raskoši svojim zlatnim izgledom. Zidovi, namještaj, pa čak i živahni jastuci doprinose luksuznoj i bogatoj atmosferi. Međutim, detaljnije ispitivanje otkriva da je u pjevačičinoj kući preovlađujuća boja zapravo crvena, o čemu svjedoče dekorativni elementi, zdjele i uramljena umjetnička djela koja krase zidove.

Uprkos njegovom trenutnom luksuznom životu, njegovo odrastanje je bilo daleko od jednostavnog. Od malih nogu je izdržao burnu vezu sa ocem, koji je često pribjegavao fizičkom zlostavljanju. Ovo teško okruženje dovelo ga je do toga da napusti školu u petom razredu i pobjegne iz svog doma. Sa nepunih 12 godina, doneo je hrabru odluku da nastavi muzičku karijeru, sa težnjom da postane jedan od najizuzetnijih vokala, prema „Biografiji.

Sa 20 godina, Ljuba je prvi put stupila u brak i ubrzo postala roditelj sina Dejana. Slično svom ocu, Dejan je svoju strast pronašao u oblasti muzike. Aličić je otvoreno rekao da mu je sin nezaposlen i izrazio želju da izbjegne bilo kakav razgovor sa njim. Dejan je, s druge strane, izjavio za medije da izgleda da njegova maćeha muči prijateljski odnos koji ima sa ocem.