Prvo je izgubila brata, pa muža, i na kraju oca – Titu je pjevala na uho, a danas vedri i oblači estradnim nebom!

Često se na različitim platformama društvenih medija pojavljuju starije fotografije poznatih osoba. Među tim slikama je i jedna od naših najslavnijih pjevačica iz mladosti, nesvjesna veličine svojih budućih trijumfa. Rođena šestog dana lipnja 1959., glazbom se prvi put upoznala u dobi od sedam godina. Do svoje devete godine već je snimila album.

Tijekom djetinjstva uživala je u naizgled besprijekornom odgoju, a njezini su joj roditelji posvećivali svu svoju pažnju. Svoju ljubav prema pjevanju otkrila je u ranoj mladosti, a kako se nastavila baviti svojom strašću, prepoznala je važnost izvrsnosti u učenju. Rodno mjesto ove pjevačice je Kraljevo, a njihova profesionalna karijera započela je drugim albumom. Najistaknutija pjesma na ovom albumu je “Pokon bratu”, koja je i dalje popularna pjesma u modernim vremenima.

Kad je imala samo 11 godina, pjevala je Titu serenadu tijekom rođendanske proslave. Njezino pojavljivanje na proslavi kasnije će se pokazati kao ključno za uspjeh njezine karijere. Kako joj je karijera išla uzlaznom putanjom, s 18 godina ušla je u brak s harmonikašem Slobodanom. Snežana Đuriđić, žena sa fotografije, kroz život je doživjela veliki gubitak.

Sahranila je tri važna čovjeka u svom životu: brata, oca i muža. Suprug joj je bio partner 36 godina, a zajedno su dobili dvoje djece Marka i Mariju. Unatoč brojnim teškim borbama, Snežana nije odustala i izašla je kao snažan borac. Posljednjih godina imala je sreću pronaći ljubav u dubokoj, emotivnoj vezi s Vanjom Miloševićem, uglednim beogradskim ginekologom. Njihov odnos je prilično buran ali i dalje uspijevaju da opstanu zajedno.