Riječi Babe Vange koje odzvanjaju nakon udara Hamasa – Pogledajte šta je prorekla o “velikom muslimanskom ratu”!

Kako sukob između Izraela i Hamasa nastavlja da eskalira, britanska štampa je ponovo skrenula pažnju na Baba Vangina predviđanja o “velikom muslimanskom ratu”. Sve je veća zabrinutost da bi ovaj sukob mogao potencijalno dovesti do požara širom svijeta.

Zlokobno predviđanje Babe Vange možda se u ovom trenutku obistinjuje, s obzirom na izvještaje britanskog lista Daily Star da je Izrael službeno objavio rat Hamasu. 7. oktobra palestinske militantne organizacije – prvenstveno Hamas – prešle su granicu s Izraelom, započevši masivnu vojnu kampanju koja je rezultirala eskalacijom neprijateljstava.

Ovo je primoralo izraelske snage da pokrenu vazdušne napade unutar pojasa Gaze. Sukob između Izraela i Hamasa traje od 2007. godine, ali se sadašnji napad smatra najvećom i najopsežnijom operacijom koju je ta grupa izvela. Zbog svojih ogromnih razmera, proročke reči Babe Vange imaju još veći značaj. Izrael ima mnogo sličnosti i perspektiva i sa Evropom i sa Sjedinjenim Državama.

Predviđanja bugarske vidovnjakinje Babe Vange izazvala su zabrinutost zbog njene prognoze o “masovnom muslimanskom sukobu” sa Evropom. Baba Vanga, poznata i kao Vangelija Pandeva Dimitrova, preminula je 1996. godine, ali njeni sledbenici i dalje veoma poštuju njena proročanstva.