Rođena je kao muškarac – Majka joj je pokazala medicinske nalaze kada je imala 11 godina, i cijeli svjet joj se srušio!

„Nikad nećeš imati menstruaciju“, tada sam postala svesna da nikada neću moći ni da imam decu.

Lis je postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila svoju neverovatnu priču. Naime ova žena je otkrila da je biološki rođena kao muškarac i toga nije bila svesna do svoje 11 godine. Seća se da joj se ceo svet okrenuo naglavačke kada je počela majku da ispituje o mensturaciji. Ovaj razgovor joj je promenio život i naterao je da drugačije gleda na sebe.

Lis nije ni dovodila u pitanje svoj pol, mislila je da je rođena kao devojčica, žena, međutim, istina ju je potpuno šokirala. Imala je samo 11 godina kada joj je majka saopštila da je zapravo rođena i sa muškim i sa ženskim biološkim karakteristikama. Tom prilikom je saznala da je interseksualna osoba.

Kada joj je majka saopštila da će obaviti jedan “razgovor”, bila je sigurna da je došlo to vreme da pričaju o menstruaciji, ulošcima i tamponima. Na njeno potpuno zaprepašćenje razgovor je otišao u neočekivanom smeru kada je njena majka izvadila fasciklu sa medicinskim podacima koji svedoče da je Lis biološki rođena kao muškarac.

@intersexwitch

#intersex #intersexy #lgbtqia #comingout

♬ original sound – Lyss | LGBTQIA self love