Saša Popović ne planira da prestane – Lavina novih “optužbi” pada na račun poznate dive!

Tokom proteklog vikenda, uobičajeni termin za poslednju sezonu “Zvezde Granda” ostao je nepromenjen, kao i dugi niz godina. Istovremeno, na posebnom televizijskom kanalu u istom terminu, Jelena Karleuša, pevačica, promovisala je svoje najnovije muzičke albume.

Tokom tog vremenskog perioda, platforme društvenih medija su bile zapaljene od razgovora o broju gledalaca dva televizijska programa. Jelena Karleuša je izjavila da je njena emisija imala najviše gledanosti, dok je Grand izneo sličnu tvrdnju. Saša Popović je pred kamerama Kurira otvoreno izneo svoje mišljenje o Jeleni Karleuši. Postoji notorni skandal koji okružuje Jelenu Karleušu, koja je optužena za manipulisanje i falsifikovanje podataka kako bi se predstavila kao najpopularnija poznata ličnost u regionu. Neophodno je preispitati njene postupke i motive.

Iako su mnogi pojedinci izrazili svoje mišljenje o Karleušinim postupcima, ona sama još nije dala objašnjenje. Vrijedi napomenuti da dok je ZG imala gledanost od 23 posto, Karleuša je imala samo šest posto – postotak toliko minimalan da je ekvivalent statističkoj grešci na nacionalnoj razini.

“U Makedoniji smo imali komandnu prednost od 37 odsto tokom emitovanja, dok su naši protivnici uspeli sa samo mizernih sedam odsto. U Bosni smo takođe imali značajnu prednost sa 31,2 odsto, dok je naša opozicija imala samo minus 0,2 odsto. značajan nesrazmjer između naših uspjeha i njihovih neuspjeha ne samo da je obeshrabrujući, već je i mrlja na njihovoj televizijskoj mreži“, rekao je Popović prije nego što se upustio u dalje detalje.

Saša je priznao da postoji šansa da se negativni komentari iznesu i prema ZG i njemu samom, ali smatra da bi se to samo loše odrazilo na osobu koja iznosi takve primedbe. Njihovo obrazloženje zasniva se na uvjerenju da su bili pod intenzivnim nadzorom tokom boravka u ZG.