Saznala je da joj sin ismijava siromašniju djecu – Cijeli internet joj čestitao na kazni!

Jedna imućnija mama saznala je da njen razmaženi sin u školi maltretira i ismijava siromašnu djecu pa mu je smislila prigodnu kaznu, no dječakov otac se s tim nije složio pa se obratila ekipi na Redditu s pitanjem je li donijela dobru odluku.

“Prilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat pa alimentacija omogućava da sinu kupim sve najbolje. Iz škole su me ovog mjeseca obavijestili da je moj sin maltretirao i ismijavao siromašniju djecu, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja sebi ne mogu priuštiti brendiranu odjeću.

Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. On se nema čime ponositi jer nema posao, ušteđevinu, ni investicije, nikakvog osobnog bogatstva. Samo mu se posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve”, napisala je.

U nastavku je objasnila da ga je natjerala da se izvini toj djeci, no dodala je još jednu kaznu.

“Također sam odlučila da mu ove godine ne kupujem brendiranu odjeću. Neću ga u školu voziti Porscheom ili Jaguarom, već starim džipom. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, nećemo mu kupovati novu opremu, već ćemo je iznajmljivati”, nabrojala je.

Sin se, naravno, odmah pobunio, tvrdeći da će mu se prijatelji u školi smijati.