Srpski stručnjak tvrdi: Kada žena pređe pedesetu ona nije nizašta! Treba je vratiti materi!

Danas je normalno da svatko ima svoje profile na društvenim mrežama i uloge gdje objavljuje što želi, nema više cenzure bilo kakvih priča.

U posljednje vrijeme u Srbiji su postale popularne razne stvari. Poznate osobe, profesori, liječnici ili glumci govore o raznim temama koje su važne za društvo. Gostujući na Prvoj TV, psiholog iz Srbije Jovan Marić govorio je o ženama u modernom društvu. Tada je rekao neke stvari o kojima nitko nije ni sanjao.

Žene je grdio govoreći da su sada postale jedva podnošljive, ništa ne rade, malo brinu o obiteljima i muževima. Živcira ga što žene ne kuhaju puno, odnosno svaki obrok za svoju obitelj, kao što je to bio slučaj u prošlosti. Sve više vremena posvećuju sebi, previše vremena provode vani s prijateljicama, druže se i šeću, a vrlo malo komuniciraju sa svojim muževima.

Naveo je da je muškarac u pedesetim godinama još mlad i sposoban, dok žene u to vrijeme nisu inferiorne i treba ih mijenjati, odnosno ženu poslati majci da se nađe mlađa i sposobnija.

Najviše ga nervira to što su muškarci izgubili pozicije koje su prije imali u obiteljima, odnosno znalo se tko je glava kuće, a čiji je zadnji. Sve što bi muškarac rekao moralo se poštivati, a žena nije imala pravo glasa.