Šta je poznati Nostradamusov krug? Zamislite pitanje, i odgovor odabere Vas!

Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, i to s izuzetnom preciznošću.

Nostradamus je bio astrolog, liječnik i alkemičar, ali postao je poznat cijelom svijetu, zahvaljujući svojim proročanstvima.

Nostradamus je pisao proročanstva u metaforama, ali kažu da je proricanje sudbine po krugu također smislio on, mada pismeni ili usmeni dokazi o tome ne postoje.

Međutim, ova metoda je jednostavna i iznenađujuće precizna!

Zatvorite oči, skoncentrirajte se na pitanje koje vas trenutno interesira, i ubodite prstom upodručje kruga. Pogođeni broj je odgovor na vaše pitanje.

Odgovore pogledajte u nastavku teksta:

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rješenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspjeh. Imajte povjerenje u sebe i u druge.

2. Da. Ali ne danas i ne sutra. Netko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvaćajte ga suviše ozbiljno. Ali, nemojte ni potcjenjivati taj otpor. Izbjegavajte sukob. Pokušajte pronaći pozitivno rješenje svog problema.

3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno koristiti svoju rezervu energije, a ne trošite je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.