Stoja istukla Seku Aleksić?! Odvukla ju je u ćošak, zatim je…

Pjevačica Stoja je, prema navodima, nedavno upustila u ozbiljan sukob s koleginicom Sekom Aleksić. Ispričat ćemo vam detalje ovog incidenta koji su isprepleteni raznim pričama i događajima.

Priča počinje od toga da je Seka Aleksić, prema tvrdnjama, odlučila da potraži savezništvo kod vlasnika jednog frizerskog salona i prema glasinama, izrazila je želju da taj salon prestane pružati usluge Stoji.

Na početku, Stoja nije pridavala posebnu pažnju ovim pričama, no kad je saznala da ju je Seka navodno prozvala “retardiranom” i tvrdila da je pohađala specijalnu školu, Stoja se osjetila povrijeđenom i razljutila.

Nekoliko dana kasnije, navodno se dogodio susret između Stoje i Seke u istom frizerskom salonu, što je kulminiralo u ozbiljan sukob. Stoja se obratila Seki na jedan vrlo oštar način.

“Sada ćeš saznati tko je zaista retardiran! Izašla je na kraj s Aleksićevom, odvukla je u ćošak i, prema tvrdnjama, fizički je napala udarcima i povlačenjem za kosu. Cijela situacija bila je prilično jeziva”, prenosi izvor.