Sve oči su bile uperene u njene grudi dok se vozila u metrou – Niko nije mogao da ignoriše ono što je virilo iz njenog kaputa!

Majčinstvo je vrlo izazovan posao pa i za mame sa više dece, a one su na sve spremne kako se ne bi odvojile od svoje bebe a istovremeno je zaštitile na pravi način. To je pokazao i jedan snimak koji kruži društvenim mrežama.

Naime, u jednoj objavi koja je privukla veliku pažnju, kako i prisutnih gde je trenutak ovekovečen, tako i onih koji su putem Tiktoka došli do nje, vidimo majku koja se vozi u gradskom prevozu sa svojom dvomesečnom bebom. Ne radi se o regularnoj vožnji na kakve smo navikli da viđamo i da beba leži u kolicima dok je majka nadgleda sve vreme ili dok je čuva u naručju.

U ovom snimku, majka u kengur povezu drži svoju bebu na stomaku a preko ima obučen kaput kojim je zaštitila bebu. Devojčica se nazire iza majčinog kaputa dovoljno da joj se vidi lice i da može da proviri i posmatra sve oko sebe simpatičnim radoznalim okicama.

Mama je za to vreme stajala u metrou, držeći se za šipku i slušajući muziku dok je gledala kroz prozor. Putnici oko nje su radoznalo gledali u njih dve, međutim, devojčica ni u jednom trenutku nije zaplakala i bila je sve vreme mirna. Dirljiva scena nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su Tiktokeri odmah otišli u odeljak za komentare da daju svoje mišljenje.

– Najbezbednije mesto na svetu.

-Ti si jaka i sigurna mama.

– Majčinska ljubav.

@01nixatt

♬ Zita – Zawanbeats