Svekrva i snajka se potukle do krvi – Jelena poludjela na svekrvu i očitala joj bukvicu!

Nakon trijumfalne pobede Novaka Đokovića na “Ju-Es openu”, Jelena Đoković, supruga najvećeg tenisera u istoriji, podelila je fotografiju na kojoj se nalazi ne samo njen suprug već i njegova majka, Dijana Đoković. Veza između Jelene i Dajane Đoković bila je predmet mnogih spekulacija.

Tome je podstakla Dajanina izjava da nije zadovoljna načinom na koji njen sin i snaha odgajaju svoju decu. Međutim, par je stvorio svoju porodicu i utočište, te stvari rade na svoj način, posebno kada je u pitanju ishrana, što Dijana ne podržava.

Uprkos tome, pokušavaju da odvoje vreme jedno za drugo kad god je to moguće, bilo da se radi o odlasku na jezero ili u šetnju. Posjećuju i Dianin dom, gdje unuci mogu iskusiti toplinu doma svojih baka i djedova i uživati ​​u poznatim Dianinim palačinkama.

Dijana je jednom prilikom u emisiji “Dok anđeli spavaju” podelila jedan vedar trenutak u kojem je otkrila kako njeni unuci uvek traže njene palačinke, a imaju prijateljsko takmičenje između onih bez glutena i normalnih, a Stefan uvek bira ovo drugo.