Tašketova kćerka Jelena iz prvog braka – Malo ko zna da je Viki Miljković maćeha!

Poznato je da je popularna pjevačica Viki Miljković maćeha , odnosno da njen suprug ima kćerku iz prvog braka. Često se u medijima spekuliše o prirodi njihove veze. Ipak, pjevačica je nedavno podijelila više slika na društvenim mrežama koje prikazuju harmoničan odnos između njih.

Namjera iza ovih objava bila je raspršiti sve glasine da je ona jadna maćeha i ućutkati svoje kritičare. Jelena Tašković, koja je sada udata za Bodiroza, trenutno živi van Srbije i ne planira da se vraća.

U inostranstvu je pustila korene sa svojom majkom, koja je prva supruga harmonikaša. Jeleninu odluku da se preseli pozdravio je njen otac Taško, koji je sada oduševljeni deda njenom detetu. Viki, Taškova supruga, poštuje Jeleninu autonomiju i ne vrši pritisak na nju da dođe u posetu.

Čini se da su Viki i njen suprug čak prisustvovali Jeleninom venčanju, na osnovu fotografija. Sve u svemu, Tašket, ćerka Dragana Taškovića, uspeva da se povremeno sretne sa ocem, bratom i Viki, dok svi pokušavaju da usklade svoje užurbane rasporede. Evidentno je da su odnosi među njima prijateljski i da nema loših osjećaja ili neprijateljstva.