U Beogradu živi u luksuzu i svili, a tada je živjela… Pogledajte gdje Marija i Verica žive u Americi!

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima svakako je Marija Šerofpvić. Ona je zbog svog moćnog glasa izgradila vrlo uspješnu karijeru, te nitko ne ostavlja ravnosušnim. Marija je također bila i pobjednica Eurosonga sa svojom pjesmom Molitva 2007.godine , i od tada njena karijera ide naprijed.

Marija je također i aktivna članica žirija u najvećem glazbenom natjecanju Zvezda Granda, a tu se pokazala i kao vrlo dobar mentor svojim kandidatima, jer kako je poznato da njeni kandidati najčešće i pobjeđuju. Marija je za vrijeme pandemije korona virusa otvorila i svoj You Tube kanal , gdje ima veliki broj pratilaca i tu prikazuje svoju svakodnevnicu. Marija je odlična u svakom poslu kojim se krne da se bavi.

Naime, javnost je upoznata s činjenicom da je Marija vrlo vezana za svoju majku Vericu Šerifović koja je također bila poznata pjevačica narodne glazbe, a upravo je od svoje majke Maria naslijedila talnat za pjevanje. Nedavno je Marija svojoj majci kupila i stan u istoj zgradi u kojoj ona živi, ​​a poznato je da Marij ima i dom u Americi u koju često odlazi.