ZA OVO NIKO NE ZNA: Ona je bila u ljubavi sa jednim najmoćnijim čovjekom na Balkanu! SKUPA bili nakon njenog razvoda! ODNOS pun turbulencija

Neda Ukraden je dugo godina sama i ne zeli da ima partnera a ona je isto tako i na sceni jako dugo ali se jedno ime  iprezime jako rijetko vezalo za jednog muškarca pogotov nakon što se razvela od svog supruga Milana Bilbije.

Da li ste vi ipak uspjeli da saznate da je ona imala emotivnu vezu sa jednim jako moćnim čovjekom nakon razvoda. NAime kako ste mogli da vidite na naslovu ona je bila u vezu sa Sašom Popovićem. Vjerujemo da ste se svi izenadili kada ste vidjeli o kome se ovdje radi!
On je tako kako smo znali i svi bio dio “slatkog grijeha” a ona je bila pjevačica koja je u tom trenutku bila u usponu i to na samom početku i sve se to dešavalo početkom 80tih godina. Oni o tome nisu htjeli nikada javno da govore i jednostavno su sovju ljubav krili od svih. NAime nakon Nede, Saša odlazi do njene priajteljice, kolegice to jeste stupio u vezu sa Zlatom Petrović. Saša je u svoje vrijeme jako veliki zavodnik bio ali danas se on skrasio pored jedne zene.