Zapišite i čuvajte ovaj recept: Skuhajte bananu, med i vodu, sačekajte 3 dana: Čudo prirodne medicine! (RECEPT)

Tradicionalna medicina dugo se bori s učinkovitim liječenjem kroničnog kašlja i bronhitisa, što predstavlja uporan izazov.

Međutim, postoji poseban kućni lijek koji se sastoji od moćnih sastojaka poznatih po svom umirujućem djelovanju na grlo i pluća, sposobnih za brzo ublažavanje kašlja i bronhitisa.

Glavne komponente ovog pripravka, med i banana, posjeduju svojstva koja ga čine pogodnim i za odrasle i za djecu. Dok budete konzumirali ovaj lijek, ne samo da ćete imati koristi od njegovih ljekovitih svojstava, već ćete i uživati ​​u njegovom divnom okusu.

Uz pomoć ovog alata možete učinkovito ublažiti simptome poput grlobolje, upornog kašlja, pa čak i probavnih problema.

Sastojci:

Za pripremu ovog recepta trebat će vam 400 ml kipuće vode, 2 zrele banane srednje veličine i 2 žlice meda.

priprema:

Napravite glatki pire tako da zgnječite bananu, zatim je prebacite u lonac i ulijte kipuću vodu. Dobro promiješajte i ostavite smjesu da odstoji pola sata. Kada se smjesa ohladi, dodajte med.

Kako bi se osiguralo očuvanje njegovih vitalnih svojstava, ključno je uključiti med na kraju, a ne na početku.

Doza:

Za optimalne rezultate preporuča se konzumirati 100 ml ovog proizvoda četiri puta dnevno, što rezultira ukupnim dnevnim unosom od 400 ml.

Količina navedena u receptu dovoljna je za jedan dan, a sljedeće jutro možete pripremiti novu porciju. Olakšanje će se osjetiti u roku od 3 dana.