Zarađuje više od pola Srbije, a nema ni srednju školu? Malo ko zna OVU istinu o Priji!

Pevačica Aleksandra Prijović, važi za jednu od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije, a njeni sami počeci intrigiraju mnoge. Pevačica se proslavila učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka. Postala je jedna od najtraženijih pevačica u Srbiji, a ono što je njoj pošlo za rukom je malo kome.

Naime, nakon zakazivanja koncerta u beogradskoj Areni, karte su rasprodate u rekordnom roku, a pevačica je zablistala na svom prvom, od tri koncerta. Može se reći da Aleksandra živi san cele estrade, a dok se mnogi dive njenom uspehu, ima i onih koji joj spočitavaju to što je napustila obrazovanje zbog pevanja.

Rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, a odrastala je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima.

Kada je imala samo 13 godina, snimila je dve pesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, a veliki uspeh postigla je 2015. pesmom “Za nas kasno je”, jedan od njenih najvećih hitova. Sa 14 godina počinje aktivno da peva i da se takmiči u “Zvezdama Granda” gde se istakla neverovatnim vokalnim sposobnostima. Prva pesma koju je snimila nakon završetka takmičenja vinula ju je u zvezde i otvorila sva moguća vrata.