Zorica po prvi put javno progovorila o razvodu: “Odličan je u svemu bio, muzici, karijer ali ne samnom, kraj je bio neizbježan.” (FOTO)

 

ZORICA Brunclik je dama koju svi znaju. Ono po čemu je ona uvijek bila prepoznatljiva jeste njena roza kosa koja je uvijek bila i njen zaštitni znak a jasno je svima da je ona godiama u braku sa harmonikađem i poznatim muzičarem Miroljubom Aranđelovićem svima poznatiji kao Kemiš.

Ono što je karakteristično za njih dvoje da uvijek ih mozemo vidjeti skupa i da rijetko kada su odvojeni. Oni su tipovi koji uvijek odišu nekom vrstom ljubavi i mira iako su godinama skupa jasno je svima dje ljubav im jaka kao da su prvi put se vidjeli.  Ali ono što su mnogi zaboravili jeste činjenica da je pjevačica prije Kemiša imala brak i to isto brak sa jednom ppznatom osobom.

 

 

Prvi suprug je bio muzičar a radi se o poznatom harminikašu po imenu Ljuba Kešelj. Sredinom 70tih godina stupili su u brak i kao kruna njihove ljbuavi dolazi kćerka za koju je Zorica jako vezana. Ali naravno poslije braka dolazi i do razvoda jer im nije iso zajedno. Jeddnostavno nakon rođenja kćerke oni nisu mogli da pronađu zajedničku riječ.