Verica je živjela bajku dok nije Marija prste umiješala – Kako si to mogla uraditi?

Majka poznate pop pjevačice Marije Šerifović je i sama bila pjevačica. Drugi suprug Verice Šerifović bio je netko koga je poznavala i s njim surađivala godinama prije nego što je započela njihova ljubavna veza.

Nakon Vericinog pravnog razlaza s Rajkom Šerifovićem, Miodrag Mića Nikolić prepoznao je otvaranje i kapitalizirao ga. Glazbenik i pjevačica dugo su uživali u međusobnom društvu. U ljeto 2004. održana je proslava njihovog vjenčanja.

Njihovo vjenčanje upriličeno je na veliki crkveni praznik Svetog Ilije, a zavjete su izmijenili i u samostanu Vavedenje i kod matičara.

Vrijedi napomenuti da je mladenka i na potonjoj ceremoniji odlučila ponovno odjenuti svoju vjenčanicu te je uzela prezime Nikolić,koje je nosio njen novi suprug Svadbeno veselje bilo je u renomiranom restoranu “Jezero”, a okupilo se oko četiri stotine ljudi. Među uzvanicima bilo je nekoliko zapaženih lica s folk scene, među kojima su Usnija Redžepova, Goca Božinovska, Zorica Brunclik, Kemiš, Džej, Keba, Seka Aleksić i Cune Gojković.