Albanac koji je platio 3.000 eura za mlađu ženu – Očekivao je 35-godišnjakinju, ali kada je došao kući ostao je u šoku od prizora!

Kada je korisnik stigao u kuću, nije mogao da poveruje u prizor koji mu se pružio pred očima!U jednoj tradicionalnoj zajednici poput one u Albaniji, ugovoreni brakovi su nešto što se često viđa. Međutim, priča Redžepa Kastratija je jedna koja će vas ostaviti bez daha.

Naime, Redžep Kastrati, stanovnik sela blizu Prizrena, napunio je čak 61 godinu, ali to ga nije sprečilo da ponovno stane na ludi kamen.Kako je sam istakao u razgovoru s lokalnim medijima, odlučio se za ovaj korak i, verujte ili ne, platio je čak 3.000 evra kako bi pronašao svoju buduću životnu saputnicu.

Očekivao je da će dobiti suprugu od 35 godina, no iznenađenje je bilo veće nego što je mogao da zamisli. Umesto toga, dovedena mu je mlada devojka od samo 19 godina. Ova priča postaje još intrigantnija ako se zna da je sa svojom prvom suprugom, koja nas je napustila 2000. godine, imao ni manje ni više nego 12 ćerki.

Sve njegove ćerke su se udale i pre nekoliko godina, broj njegovih unučadi iznosio je čak 50, mada se ne zna koliko ih ima danas. S novom suprugom Valentinom, dobio je svog prvog sina, kome su dali ime Diamant. Ova neobična priča se dešavala pre više od deset godina, a sudbina njenih aktera ostala je nepoznata.

Poslednjih godina, primetan je porast broja brakova između Albanaca i Srba. Obično su to stariji muškarci koji dovode devojke iz Albanije, često se odlučujući na ovaj korak kako bi izbegli usamljenost u starosti.