Albanac mu je obećao mladu, za koju mu je ON dao brdo para – Mladi srbin se zaljubio do ušiju, prije nego što je došao do OVOG šokantnog otkrića!

U poslednje vreme, sve češće se dešava da naši muškarci, posebno u svojim četrdesetim godinama koji žive na selu, biraju za svoje partnere mlade žene iz Albanije. Jedan od njih, čiji je pseudonim Ljuba, takođe se našao u sličnoj situaciji, želeći da osnuje svoju porodicu i ima topli dom.

Odlučio se na putovanje u Albaniju kako bi pronašao svoju životnu partnerku, jer nije mogao da nađe devojku iz svoje oblasti u Šumadiji koja bi živela sa njim na selu.

Putovanje do Albanije ga je koštalo oko 7.000 evra, ali nažalost, mlada iz Albanije nikada nije došla u Šumadiju. Mladić nije bio svestan da je prevaren i smatra da je samo imao nesreće. Njegov slučaj je ispričao njegov rođak kako bi upozorio druge muškarce koji putuju u Albaniju u potrazi za mladom partnerkom, sa porukom da budu oprezni i otvoreni prema mogućim prevarama.

Rođak je objasnio da je Ljuba dogovorio da plati provodadžiji 30 evra dnevno za svaki dan proveden u Albaniji, kao i istu sumu njenom pomoćniku i vozaču, uz dodatne troškove putovanja. Tamo su stupili u kontakt s albanskim posrednikom koji će ih upoznati sa mladom ženom koja je bila spremna da se uda za Srbiju.

Ljuba je proveo četiri dana u Albaniji upoznavajući mladu ženu koja je, prema navodima,radila u fabrici obuće u Tirani. Upoznali su se uz pomoć prevodioca i razmenjivali nežnosti. Nakon što je odlučio da je odabere za svoju partnerku, platio je dodatne troškove putovanja, uključujući i 4.500 evra koji su namenjeni navodnom albanskom posredniku koji je pronašao mladu.