Jecala je za mužem u javnosti, a u stvarnosti je naručila njegovo ubistvo – Slađana iz Klokočevca šokirala region svojim djelima!

Javnost u Srbiji je u šoku nakon što je policija u Majdanpeku rasvetlila monstruozno ubistvo Dejana P. (33). Zbog zločina su uhapšene tri osobe, od kojih je jedan maloletan, dok iza svega stoji upravo Dejanova supruga!

Naime, oni su 5. avgusta ove godine, kako se sumnja, nasmrt pretukli Dejana P. (33) iz sela Klokočevac, da bi potom njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Policija u Majdanpeku uhapsila je S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su S. M. i sedamnaestogodišnjak 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Dejanovom suprugom S.P. sačekali ovog muškarca na lokalnom putu, te ga napali. Prethodno je supruga, kako se sumnja, pružala informacije o kretanju svog muža.

U javnosti jecala za mužem

Neposredno nakon što je pronađeno telo njenog supruga, Slađana P. je u javnosti jecala za njim. Tako je za medije izjavila da ju je “čudna jeza podilazila”, i da je “znala da mu se nešto loše dogodilo”.