Bakica Gordana saznala da je u drugom stanju- Mislila je da se dešava klimaks a onda dobila šokantne vijesti! NIJE znala šta da radi (FOTO)

Kada se pogleda vijest koje nam dolaze sa svih strana, mi dobijemo nekako dojam da više ništa nije nemoguće na ovom svijetu i da se dešavaju razne stvari pogotov ako pogledamo neke portale i društvene mreže pa tu mozemo vidjeti da se dešava sve i svašta. Mi sada zivimo u vremenu kada nas više ništa ne moze i ne smije iznenaditi kao ni ti toliko začuditi. TAko sa vama u ovom tekstu mi govorimo o Gordani koja je podijelila sada sa svima svoje iskustvo i to je objavljeno na jednoj stranici gdje žene govore o svojim problemima. NAime njena menopauza je krenula 2017 godine te je rečeno da više ne može biti u drugom stranju a do tada je imala 4 djece i unučad dvoje.

DESILO se da je par mjeseci samo nakon tih saznanja shvatila da je ipak u drugom sttanu iako ona mnogo nije jela, nije imala mučnine ni ti potrebe za hranom ali ni hormoni joj nisu pravili probleme. U njenom dijelu se dešavalo nešto neobično. Bio je t šok kada je saznala da je u 26 sedmici trudnoće jer za sada nije bila spremna za to.

Radi jako rizične trudnoće njen ljekar je rekao da porod će se desiti samo uz pomoć carskog reza ali u medijima se pročulo za njeno stanje pa u komšiluku su svi počeli čudno da je kometarišu. Porodila se u decembru 2018 godine i mnogo prije nego što se očekivalo. Sin je morao u inkubator. Ona je bila najstarija zena koja se porodial u tom regionu sa 48 godina.