Svi će te se šokirati: Maca Diskrecija otkrila sa koliko je muškaraca bila za samo jedan dan! Što se pametan stidi, budala se ponosi! (FOTO)

Skoro da nema ni ti jedne osobe koja ne una ko je to Maca Diskrecija. Ona nam dolazi iz Bosne i HERCEGOVINE  a o njoj se ne govori toliko često. Njeno pravo ime je Senada NUrkić a javnosti je postala poznata po intimnim snimcima koje je sama izbacila u javnosti. Oduvijek je zeljela i voljela pažnju pa je tako i uvijek skretala dosta pažnje na sebe i saam sebe dovela do rijalitija Parovi.

Nakon Parova ogli smo je gledati i u učešću Zadruga ali sada i dok je napolju sa svojim vidoe snimcima privlači dosta pažnje. Nije je sramota da govori o bilo kojoj temi i odgovara na sva intimna pitanja. Tako je bila gost u jednoj emisiji koja je jako gledana gdje je rekla sa koliko muškaraca je bila tokom jednog dana.

U toj emisiji nije je sram bilo jednostavno bez dlake na jeziku je rekla i zbrojila da se radi o broju 10. Zamislite sada da neko to javno kaže za sebe!