Barbi dijeta koja je zaludjela Balkan – Caka je u tome što namirnice možete kupiti u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane!

Fenomen koji se naziva “Barbie dijeta” stekao je popularnost među ženama širom svijeta, a utjecajna figura Barbie revitalizirala je specifične trendove koji su privukli pažnju.

Film “Barbi”, u kojem je izvanredna uloga glumice Margo Robi, postigao je značajan uspjeh i oduševio gledaoce. U postizanju ovog izuzetnog ishoda, odani nutricionista odigrao je ključnu ulogu.

Nutricionist je odigrao ključnu ulogu u pomaganju Margo Robbie, glavnoj glumici, da postigne besprijekoran ten i tijelo. Uz konvencionalne prakse poput LED terapije, limfne drenaže i tretmana hladnim laserom,

Margo se pridržavala specifičnog režima ishrane nazvanog “Barbie dijeta”. Ova dijeta je uključivala konzumiranje fermentisane hrane poput kiselog kupusa, kimčija i kefira, kao i uključivanje gorke hrane i bobičastog voća u njene obroke.

Uključuje i probiotike i dijetetske suplemente. Jasmina Vico, poznati stručnjak za njegu kože, bila je ključna u održavanju blistavog tena holivudske zvijezde tokom snimanja. Savjetovala je upotrebu specifičnih čajeva, poput mliječnog čička, koji pomažu u detoksikaciji jetre i poboljšavaju zdravlje kože povećavajući proizvodnju glutationa.